بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال

Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال
  • erfan
  • مهر 24, 1402
  • 6 دیدگاه

بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال

فرقی نمی‌کند که در چه بازاری مشغول به فعالیت هستید، در هر حال باید از ابزارهای تحلیلی به عنوان اهرمی برای تصمیم‌گیری‌های بهتر بهره ببرید. بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال را هم که بشناسید، اقدامات هوشمندانه‌تری در زمینه معاملات در نظر خواهید گرفت. انواع مختلفی از اندیکاتورها برای بازار ارز دیجیتال موجودند که در ادامه با آنها بیشتر آشنا می‌شوید.

دوره تریدر شو

مشخصات فردی(ضروری)

 

معرفی بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال

بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال عبارت اند از:

اندیکاتور ADX

با این ابزار تحلیلی می‌توانید درباره روندهای موجود در بازار اطلاعات کسب کنید. خطی موسوم به ADX در این تحلیل دیده می‌شود که سطح و روند بازارها را به کاربران نشان می‌دهد. خط صعودی یا نزولی نشان از رونق یا افت بازار دارد. اگر این خط افقی باشد و شیبی در آن دیده نشود هم یعنی بازار فاقد معاملات و تحرکات طبیعی است. دو خط دیگر هم در اندیکاتور مذکور موجودند؛ خطوط +DI و –DI که اگر مورد نخست بزرگ‌تر باشد، روند بازار صعودی است و چنانچه مورد دوم نسبت به نخست بیشتر و بالاتر باشد هم بازار روندی نزولی دارد.

آموزش اندیکاتور ارز دیجیتال

اندیکاتور TMA

این اندیکاتور از بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال است و شاخص میانگین متحرک مثلثی نام دارد. این شاخص با در نظرگرفتن اطلاعات قبلی و کنونی بازار، امکان تحلیل را فراهم می‌کند. نموداری که با این اندیکاتور ارائه می‌شود، نمودار صافی است که با در نظرگرفتن میانگین متحرک به‌دست می‌آید. این نمودار براساس میانگین‌گیری و وزن‌دهی به داده‌ها شکل می‌گیرد. با TMA می‌توانید روندهای بازار را به‌طور تفکیک‌شده مشاهده کنید و درباره معاملات تصمیم بگیرید. تعیین بهترین فرصت‌های ورود و خروج به معاملات از مزایای این اندیکاتور است.

اندیکاتور OBV

شاخص حجم موجودی یا همان اندیکاتور OBV هم یکی از بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال است و با آن درباره حجم معاملات و تغییرات نرخ و قیمت‌ها به اطلاعات مطلوبی می‌رسید. این شاخص براساس حجم معاملات اطلاعات تحلیلی فراهم می‌کند و روند تغییر قیمت‌ها  را که در اثر تلاش معامله‌گران صورت می‌گیرد به نمایش می‌گذارد. در واقع، این اندیکاتور نشان می‌دهد که جهت حرکت  و تغییر روزانه قیمت‌ها است که باعث شکل‌گیری حجم معاملات در هر روز می‌شود. با کمک چنین ابزار تحلیلی می‌توانید نقاط ورود و خروج معامله را به‌خوبی تشخیص بدهید.

اندیکاتور استوکاستیک (STOCHASTIC)

برای تحلیل و پیش‌بینی قیمت‌ها می‌توانید از اندیکاتورهای استوکاستیکی هم بهره ببرید. چنین شاخصی با نگاه به تغییرات روزانه قیمت، با در نظرگرفتن قیمت‌های نهایی در بازه‌های زمانی مشخص به تحلیل وضعیت قیمت‌ها می‌پردازد. نمودار این اندیکاتور دارای دو خط است که موقعیت نهایی قیمت‌ها را در مقایسه میانگین قیمت‌های بازه‌ای از زمان با قیمت کنونی نمایش می‌دهد.

اندیکاتور MYC

این مورد از بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال است و به تصمیم‌گیری دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند. MYC شاخص نوسان‌گر است و تغییر روندهای بازار را مشخص می‌کند. در نتیجه، با تکیه بر آن می‌توانید متوجه شوید که چه زمانی وارد بازار شوید و چه زمانی دست نگه دارید. با این شاخص می‌توانید از حد سود و ضرر معاملات باخبر شوید. با اندیکاتور MYC هم معاملات بلندمدت قابل‌پیش‌بینی‌اند و هم وضعیت معاملات در کوتاه‌مدت.

آموزش اندیکاتور میانگین متحرک نمایی (EMA)

برای ارزیابی روند قیمت دارایی‌های مختلف در بازه زمانی مشخص هم از اندیکاتور میانگین متحرک نمایی استفاده می‌شود. در بازه‌هایی از ۲۰ روز تا ۲۰۰ روز، EMA به معامله‌گران نشان می‌دهد که وضعیت تغییرات نرخ یک رمزارز چگونه بوده است. این شاخص از تاریخچه قیمت در بازار هم برای رسیدن به روندی بهتر بهره می‌برد. برای محاسبه چنین اندیکاتوری از میانگین متحرک ساده، ضریب وزن‌دهی و مقدار میانگین قیمت در روزهای قبلی استفاده می‌شود.

اندیکاتور میانگین متحرک ساده (SMA)

این اندیکاتور هم از قیمت‌های گذشته برای رسیدن به پیش‌بینی و تحلیل درباره آینده بهره می‌برد. شاخص میانگین متحرک ساده قیمت‌های آینده را در مسیری کلی و برای بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت نشان می‌دهد. این اندیکاتور می‌تواند نوسانات قیمت را فیلتر کند و هم‌سو با روند بازار، اطلاعات ارزشمندی در اختیار کاربران قرار بدهد. دقت کنید که شاخص میانگین متحرک ساده با تأخیر عمل می‌کند و البته قابلیت تنظیم دارد و می‌توانید آن را روی بازه‌های متنوع نمودار تنظیم کنید.

اندیکاتور DMI (شاخص حرکت دار)

با این اندیکاتور می‌توانید روندهای مطلوب بازار ارز دیجیتال را شناسایی کنید. شاخص حرکت جهت‌دار نشان می‌دهد که در چه زمان‌هایی، معامله در بازار با نتایج سودآور همراه است. این شاخص در همراهی با اندیکاتورهای دیگری مانند شاخص نیروی نسبی کاربرد دارد و معنا پیدا می‌کند.

اندیکاتور پارابولیک ساز

برای پیگیری روند هر بازار می‌توانید از اندیکاتور پارابولیک‌ساز هم بهره ببرید. با این شاخص مشخص می‌شود که نقاط برگشت روند قیمت در بازار چه مواردی هستند. نقاطی که در بخش‌های بالا و پایین قیمت‌های نمودارها دیده می‌شوند، راه را برای آگاهی از صعود و نزول نرخ باز می‌کنند.

اندیکاتور ایچیموکو

برای آگاهی از اینکه روند بازار صعودی یا نزولی است، باید سرعت عمل به‌خرج بدهید. استفاده از شهود یا ابزارهای تحلیلی مختلف زمانی جوابگوی پیش‌بینی درست است که از داده‌های درست و ساختار مناسبی برای ارزیابی استفاده کرده باشید. اندیکاتور ایچیموکو از همین ابزارها است و به‌ معامله‌گران کمک می‌کند که به‌سرعت متوجه روندهای نزولی یا صعودی شوند. یا این شاخص می‌توانید به‌سرعت از روند بازار آگاه شوید و در ضمن، شتاب روند هم با آن مشخص می‌شود و سیگنال‌های ورود و خروج معاملات هم تاحدی قابل‌شناسایی‌اند.

اندیکاتور مکدی MACD

برای تعیین شتاب تغییرات روند قیمت ارزهای دیجیتالی و آگاهی از مومنتوم آن کاربرد دارد. با این شاخص می‌توانید روند افزایش یا کاهش قیمت‌ها را شناسایی کنید. قابلیت تغییر مولفه‌های اندیکاتور مکدی براساس استراتژی‌های موردنظرتان در معاملات هم وجود دارد. برای باخبرشدن از فرصت‌های مطلوب معامله، حتما نگاهی به اندیکاتور مکدی داشته باشید.

اندیکاتور RSI

این شاخص که به قدرت نسبی هم معروف است، با آن می‌توانید به نتیجه‌گیری درباره نقاط قیمتی و تأیید آنها برسید. با اندیکاتور RSI، امکان تعیین سطوح بازگشتی هم وجود دارد. شاخص مذکور از بازه‌ صفر تا صد بهره می‌برد و از همین روی در دسته‌بندی اندیکاتورهای اسیلاتوری قرار می‌گیرد. با این اندیکاتور از نقاط قوت بازار و البته قدرت تریدرهای بازار ارز دیجیتال باخبر می‌شوید. برای همین است که در دسته بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال قرار می‌گیرد. در واقع، این شاخص به شما قدرت تصمیم‌گیری و اقدام عملی می‌دهد.

اندیکاتور باند بولینگر

از اندیکاتور باند بولینگر در تحلیل تکنیکال بازارهای مختلفی استفاده می‌شود. با آن می‌توانید درجه نوسانات بازار و شرایط خریدوفروش بیش از اندازه را دریابید. با این شاخص می‌توانید پراکندگی قیمت‌ها در حوالی میانگین متحرک را شناسایی کنید. نمودار اندیکاتور باند بولینگر دارای اجزایی شامل باند بالایی، باند پایینی و باند وسط یا خط میانگین متحرک است. باندهای بالا و پایین نوسانات قیمت را مشخص می‌کنند و براساس انحراف معیار از خط میانگین محاسبه می‌شوند.

اندیکاتور مووینگ اوریج یا میانگین متحرک (MA)

برای ارزیابی وضعیت تغییرات قیمت در ابزار ارز دیجیتال از این اندیکاتور هم استفاده می‌شود. با میانگین ساده قیمت‌ها می‌توانید از این شاخص باخبر شوید و اطلاعاتش را در زمینه تریدینگ به کار بگیرید. لازم است ببینید که معاملاتتان پس از برخورد قیمت با این اندیکاتور چه وضعی خواهند داشت. معاملاتتان را پس از برخورد قیمت به این اندیکاتور باز کنید.

در آخر

برای فعالیت در هر بازار مالی، خوب است که تحلیل‌های درستی داشته باشید. رسیدن به تحلیل‌های مطلوب در گروی استفاده از ابزارهایی مانند اندیکاتورهایی است که در این مقاله معرفی کردیم. آشنایی با بهترین اندیکاتورهای ارز دیجیتال راهی برای تریدینگ در مسیری کم‌ضرر و البته پرسود است.

0/5 (0 نظر)

6 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.